Gratis Aanmelden

Geile swing fans bezoeken (59)

MatureKoppelBI (59)

Hallo,Wij zijn een gehuwd stel dat op zoek is naar een ander stel om te gaan swingen. We vinden het ook heerlijk om toe te kijken en bekeken te worden. Wij zijn allebei ondernemers dus om die reden dragen we maskers op de foto s. Graag enig begrip hiervoor. Enkel serieuze reacties aub. Liefs, Mr. X en Mvr. Xx

Maak contact met haar
  1. Naam: MatureKoppelBI
  2. Leeftijd: 59 Jaar
  3. Woonplaats: Zwolle
  4. Koppel: Ja
  5. Verjaardag: 18/09/1962
  6. Masturberen: Vaak
  7. Relatie: Sex relatie
  8. Ontknapingem: Ja
  9. Anaal: Ja
  10. Slikken: Ja
  11. One-night-stand: Nee
  12. Laatst online: Gisteren
Geile swing fans bezoeken MatureKoppelBI van 59
EdEnMaria (55)
★★★★★
Wij zijn een geil stel, wij houden van sexclubs en van trio s. We doen ook weleens aan partnerruil en we hebben een open huwelijk waardoor we ook weleens los van elkaar met andere mensen sex hebben. En nu zijn we hier... Zoveel leuke mensen hier. We willen in contact komen met een geil persoon of een geil stel die zin heeft in een avond plezier.
Ruimdenkende paren contacteren
SwitchStel (42)
★★★★★
Wij zijn een switch stel, gericht op geilheid en genot. Om onze sessies wat uit te breiden en spannender te maken staan we ervoor open om iemand toe te voegen. Dit mag een dom zijn maar ook een sub. Een switch zou nog beter zijn natuurlijk..
Geile amateurs groepsex
HetePlien (58)
★★★★☆
Hete getrouwde vrouw mag extra van haar man! En als het even kan wil hij graag meegenieten. Maar dat is geen verplichting. Misschien laat je hem toekijken? Vind hij ook heerlijk! Maar het gaat voornamelijk om mij, om wat ik lekker vind. Ik krijg er namelijk niet genoeg van en soms kan mijn man mij niet helemaal bijhouden. Dus zijn wij tot dit mooie compromis gekomen.
Discrete koppeltjes neuken
TriogewenstDoorSTEL (42)
★★★★☆
Kinky stelletje zoekt een geile man die zin heeft om samen de dame te komen verwennen tot ze echt niet meer kan. Ze kan veel hebben, diep in haar keel, hard in haar poesje en lekker in haar kontje.. Een verdwaalde hand of mond vind ik (de man) niet erg, maar verder dan dat gaan wij samen niet toch? Het draait om de vrouw die eens echt goed door twee pikken verwent moet gaan worden.
Mooie sex fanaten groepsex
Hardx2 (43)
★★★★★
Niet een, maar twee hardhandige dominas voor jou als brave hoer! Je word vernederd, naar het randje van je orgasme gebracht en dan weer met rust gelaten. We spanken je, gebruiken je naar onze wensen en lusten en laten je dan weer een tijdje afkoelen.. Welke man denkt het aan te kunnen?
Open-minded amateurs sexdaten
Bianka-Ramon (41)
★★★★★
Hoi wij zijn Bianka en Ramon, beide bischierig en dus op zoek naar een man vrouw of een stel. Voor hete nachten. Wij hebben geen kids en kunnen dus prima ontvangen of verplaatsen. Laten jullie eens iets horen?
Discrete koppeltjes orgie
Lieveke
★★★★★★★★★★
Wegens een kleine ingreep kan ik deze maand niet mijn grasmaaien, dus ik zoek iemand die dat voor mij kan doen. Ik zit nogal krap, maar ik je wel vergoeden in natura..
Neuken met Lieveke
Megan
★★★★★★★★★☆
Ik heb een enorme berg kleding die gestreken moeten worden en ik heb er gewoon geen zin in. Als jij het van me wilt overnemen, gaan we samen eens lekker vrijen.
Neuken met Megan
Josine
★★★★★★★★★☆
Ik ben een alleenstaande vrouw en ik wil graag een mooi parket in mijn woonkamer leggen. Is er iemand die mij daarbij kan helpen, in ruil voor een fijne vrijpartij met mij?
Neuken met Josine
Liselore
★★★★★★★★★★
Ik heb een muur die steeds vochtig is. Ik denk dat er iets lekt, maar ik heb geen geld om een pro te laten komen. Wie kan mij helpen in ruil voor een potje seks?
Neuken met Liselore
© 2024 heteswingers.nl